Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
jun  2021 18

Registracija uporabe znamke GREEN & SAFE

Spoštovani ponudniki turističnih storitev,

na Slovenski turistični organizaciji beležijo odličen naziv na registracijo uporabe znamke GREEN&SAFE, ter implementacijo komunikacijskih orodij na terenu. Vsem ki ste registracijo že izvedli, se zahvaljujejo da ste se odločili slediti varnim in trajnostnim smernicam slovenskega turizma in komunicirati znamko GREEN&SAFE, implementacijo, katere podpirajo vse ključne institucije s področja turizma v Sloveniji.

Pridružite se že več kot 900 registriranim turističnim ponudnikom pri poenotenem komuniciranju ključnih zagotovil zelene in varne Slovenije.

Registracijo uporabe lahko izvedete na spletnem mestu www.slovenia.info/standardi, kjer vam je na voljo tudi priročnik Odgovornih potovalnih standardov, s številnimi informacijami o trajnostnih poslovnih priložnostih, priporočilih komuniciranja in zadnjimi higienskimi priporočili NIJZ.

S poenoteno komunikacijo, ki temelji na skupni dolgoročni in pomembni zavezi, da obiskovalcem naše dežele, zaposlenim v turizmu in prebivalcem Slovenije zagotovimo varna in hkrati trajnostna doživetja, bomo lažje dosegli zaupanje gostov, da lahko pri nas počitnikujejo tako, da ne ogrožajo svojega zdravja in varnosti drugih.

Skupaj gradimo zaupanje naših gostov.

Več na:

 

 

Prebrano 447 krat Nazadnje urejano na 0, 18.06.2021 12:22